devil

Download Database hacker tool - HexorBase v.1.0

HexorBase is a database application designed for administering and auditing multiple database servers simultaneously from a centralized location, it is capable of performing SQL queries and bruteforce attacks against common database servers (MySQL, SQLite, Microsoft SQL Server, Oracle, PostgreSQL ).HexorBase allows packet routing through proxies or even metasploit pivoting antics to communicate with remotely inaccessible servers which are hidden within local subnets. 
- -

-
It works on Linux and Windows running the following:
Requirements:
python
python-qt4
cx_Oracle
python-mysqldb
python-psycopg2
python-pymssql
python-qscintilla2
To install simply run the following command in terminal after changing directory to the path were the downloaded package is:

root@host:~# dpkg -i hexorbase_1.0_all.deb

Icons and Running the application:

Software Icon can be found at the application Menu of the GNOME desktop interfaces

Icon can also be found at /usr/share/applications for KDE and also GNOME:

There you find "HexorBase.desktop"

To get the source code for this project from SVN, here's the checkout link:

root@host:~# svn checkout http://hexorbase.googlecode.com/svn/

Read More

-

-
Enter ur Email, FOR Free HACKING TRICKS:



ADVERTISEMENT
Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
Anonymous
AUTHOR
August 5, 2011 at 11:46 AM delete

- Hanýmlar, Beyler Saçlarýnýz Beyazladý Diye Karalar Baðlamayýn
- Amerika'nýn 1 Numaralý Saç Rengi yenileyici Losyonu moliva Türkiye'de.
- Moliva saç boyasý deðildir, saç rengini geri getiren mucize bir losyondur.
- 15 günlük kullanýmdan sonra gözle görülür biçimde saçlarýnýz orjinal rengine kavuþmaya baþlar.
- Ýstenilen saç koyuluðuna ulaþýlýncaya kadar her gün daha sonra bu rengi korumak için haftada 2-3 kez Moliva Saç Rengi Yenileyici Losyon Kullanmak Gerekir.
- Moliva FDA Onaylýdýr ve hiç bir yan etkisi yoktur.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] Losyon, formülü itibariyle yoðun olduðundan losyona oranla saçta daha uzun süre kalacaktýr. Bu özelliði, bazý saçlarda daha kýsa sürede etki göstermesine neden olabilmektedir.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] Losyon, beyaz saç problemi yaþayan kiþilere yönelik bir üründür.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] Losyon boya deðildir, içerdiði özel formül sayesinde, saça rengini veren pigmentleri arttýrýr ve böylece beyazlaþmýþ saçlarý kademeli olarak doðal görünümlü rengine kavuþturur.

Düzenli kullanýmý saçlardaki beyazlarýn tekrar belirmesini engeller.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] [url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url][url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url]Losyon ile saçýn doðal rengine kavuþmasý için ortalama 3-4 haftalýk bir uygulama süresi gereklidir. Bu süre kiþisel özelliklere (yaþ, saçtaki pigment oraný, vb.) göre deðiþiklik gösterebilir.

Her renk saçta kullanýlabilir.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] Grey Away hem erkek hem de bayan tarafýndan kullanýlabilen ayný etkide ve güvenlikte ürünlerdir.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url] Losyon, þeffaf ve yaðsýzdýr. Saçýnýn parlak görünmesini istemeyenler tarafýndan tercih edilir.

Kýrlaþmýþ saçlarýn kademeli olarak doðal görünümüne kavuþmasýný saðlar. Bazý saçlarda, beyaz saçlar kademeli olarak önce sarý/açýk kahverengi, sonra koyu kahverengi ve gün geçtikçe daha koyu renge dönüþür. Saçýn sararmaya baþlamasý ürünün etkisinin baþladýðýný göstermektedir.

[url=http://www.molivaalin.com/]moliva[/url]

Reply
avatar

Would love to here from you...